Nyheder

Når du er nødt til at lyve for din behandler, fordi skaden er kommet ved at spille Pokémon GO

19. juli 2016 14:31

Når du er nødt til at lyve for din behandler, fordi skaden er kommet ved at spille Pokémon GO

Det danske folk elsker Pokémon GO, og hvem kan bebrejde dem. Pokémon GO er en mobiludgave af det klassiske Pokémon spil. Men måske skal det danske folk være på vagt når jagten går ind, i hvert fald hvis vi kigger på de amerikanske tilfælde.

Spillet, som udviklet af Niantic og Pokémon Company, blev udgivet den 6. juli, og giver spillerne mulighed for at fange Pokémons i den virkelige verden. App’en gør at små monstre vises på din smartphone via kameraet, når du bevæger dig gennem dit nabolag. Spillet blev hurtigt skudt til toppen af hitlisterne for Apples gratis apps og har indsamlet mindst 7 millioner downloads på Googles Play. Dette førte dog også hurtigt til en uventede bivirkninger: Der er blevet indberettet en lang række Pokémon-relaterede skader, skriver Washington Post.

”30 minutter efter udgivelsen af spillet, gled jeg og væltede ned i en grøft. Resultatet var en brækket fod med 6-8 ugers indtil jeg kan bruge den igen. Jeg fortalte min læge at jeg gik tur med hunden. Husk at se jer for”. Sådan lød et opslag på Pokemon Go’s reddit.

En skole i Arizona sendte da også en meddelelse ud til eleverne om at de skal være forsigtige når de går på ”jagt”.

Pokemon Go har da også selv erkendt at det kan være en farefuld færd at jagte pokemons, derfor er der også en lille advarsel i loading skærmen, som beder spillerne om at være opmærksomme på deres omgivelser, men ”you gotta catch them all” og det kan kræve nogle ofre.

De hyppigste Pokémon GO skader er som følgende:

En dybdegående beskrivelse af skaderne kan læses på artiklen fra DailyMail.

Vil du læse flere komiske episoder kan det læses her på Pokémon GO's Reddit


Pas på derude! Skulle uheldet være ude, er jeg sikker på vi kan hjælpe med at finde en behandler. ;-)

Kommentarer

Du skal have en profil for at kunne kommentere.

Opret dig her eller login hvis du allerede er oprettet.


Ingen kommentarer endnu