FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Det er gratis og uforpligtende at benytte klinikker.dks services som almindelig bruger.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service og udbud af behandlere. Det kan dog forekomme, at vi ikke kan opfylde dine behov hver gang.


Kontakt os, så prøver vi at løse dit problem så godt vi kan.

Vi er opmærksomme på, at priserne kan variere afhængigt af den behandling du modtager. Derfor er alle priser oplyste som en ”fra-pris”, da prisen kan variere i forhold til hvor lang tid din behandling tager, eller om du har modtaget nogle ekstra ydelser. Skriv til os, hvis du er utilfreds, så gør vi alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds.

Alt data sendes krypteret, som betyder at andre ikke kan læse de personfølsomme data som du videregiver.

Vi blander os ikke I hvilken behandling du har fået, men formidler blot informationer om de enkelte klinikker. Du bør derfor altid henvende dig hos din behandler eller læge, hvis dit problem ikke er blevet løst eller taget hånd om.

Nej, vi kan ikke rådgive dig i forbindelse med sundhedsrelaterede problemstillinger. Vi henviser dig i stedet til kompetente folk, som er uddannet i at rådgive og behandle dig.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores services. Nogle gange kan det ske, at vi har glemt at opdatere en side. Skriv eller ring gerne til os, så løser vi problemet med det samme.

Du kan få tilsendt et nyt password her. Virker det stadig ikke? Skriv eller ring til os.

Hvem kender egentligt til forskellen på en fysioterapeut og en kiropraktorsarbejde? Hvorfor er det så vigtigt, at du går regelmæssigt til tandlægen? Arbejder en fodterapeut udelukkende med folks fødder?

Når du skal vælge behandler, kan markedet synes stort og overskueligt, og mulighederne uendelige. Vi har derfor udarbejdet en guide til dig, som er i tvivl om hvilken type behandling du har brug for. Hos Klinikker.dk vægter vi kvalitet i behandling højt, og vi samarbejder udelukkende med autoriserede danske sundhedsprofessionelle klinikker.

Denne guide er udviklet i samarbejde med sundhedsprofessionelle fysioterapeuter, kiropraktorer, fodterapeuter, ergoterapeuter, tandlæger og diætister

Det er ikke en fuldstændig guide, men kan hjælpe dig med at finde svar. Du bør altid kontakte din læge, hvis du er i tvivl om hvor du skal henvende dig med din problemstilling.

Der findes mange forskellige specialer, til mange forskellige professioner. Hvis man ikke har ekspertise i det latinske sprog, eller en uddannelse inden for sundhedsvæsenet, kan det være utroligt svært at finde frem til den rette specialist.

Derfor har vi oprettet en guide til dig, der har brug for en forklaring på de mange forskellige specialer. Du klikker blot på den professions specialer, som du ønsker at læse mere om, og frem vil alle specialer komme, så du i ro og mag kan læse dig til en bedre forståelse af de mange specialer.

Hvis du føler, at du mangler svar på noget, som ikke står beskrevet i guiden, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Husk, at du altid bør kontakte din læge hvis du er bekymret for dit helbred.

31 77 72 99

Giv os kald hverdage mellem 8.30-14.30

Chat

Chat eller send en mail: kontakt@klinikker.dk