Kiropraktisk klinik Frederiksberg v/Annette Pedersen

Kiropraktor

0 / 5
0 bedømmelser
Favorit

Beskrivelse

Kiropraktisk klinik Frederiksberg

Kiropraktisk klinik på Frederiksberg blev etableret i år 1985 af den erfarne kiropraktor Annette Pedersen, som er specialist i undersøgelse og diagnose af gener i kroppens bevægeapparat, dvs. alle led, muskler, bindevæv og nervesystem. Vores mission er at forbedre vores patienters livskvalitet ved at hjælpe hvis skaden er sket og ved at begrænse skadens omfang, samt forebygge. Annette benytter derfor varierende specifikke teknikker og tilpasser dem den enkelte patient og lidelse.

Klinikken består ud over kiropraktor Annette Pedersen af 3 autoriserede massører, 1 zoneterapeut og 2 sekretærer, som alle arbejder sammen i et stærkt fagligt team.

Vi er medlem af Dansk Kiropraktor forening, tilsluttet den danske sygesikring, sygeforsikring Danmark og diverse sundhedsordninger.

Vi tilbyder behandlinger indenfor:

· Nakkesmerter

· Hovedpine og migræne

· Hold i nakke og lænd

· Lændesmerter

· Smerter ml. skulderbladene

· Iskias

· Vokseværkssmerter

· Spædbarnskolik

· Gravide med lænde- eller bækkensmerter

· Knæ- og ankelskader

· Sportsskader

· Nedsunken forfod

· Hofte- og lyskesmerter

· Musearm og –håndled

· Skuldersmerter

· Tennis- og golfalbue

· Svimmelhed

· Diskusprolaps

Røntgenundersøgelse
På klinikken ønsker vi at anvende det bedste udstyr med henblik på, at give dig den bedste behandling, derfor råder klinikken over et helt nyt digital røntgen og fremkalder, hvor du kan få taget dine billeder på stedet.

Ingen ventetid
Hos Kiropraktisk klinik på Frederiksberg bestræber vi os på, at minimere ventetiden således, at alle der henvender sig, får en tid samme dag eller senest dagen efter. Derudover har vi yderst fleksible telefontider sådan, at du som patient kan få fat på os når det gælder.

Beliggenhed
Kiropraktisk Klinik ligger i hjertet af Frederiksberg på det velkendte kryds Falkoner Allé og Godthåbsvejen. Bus nummer 2 og 18 kører lige til døren og det tager kun 7 min. på gåben fra Frederiksberg metro st. Der er 2 timers gratis parkering, hvor vi anbefaler at holde på Holger Danskes Vej, da der altid er ledige pladser - HUSK P-skiven.

Personale

Faciliteter

Behandlingslokale

Venteværelse

Parkering

Info

Falkoner Allé 57, 1. tv.
2000, Frederiksberg

Klik for nummer

http://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/

Åbningstider