Kiropraktorerne Frederiksberg

Kiropraktor

0 / 5
0 bedømmelser
Favorit

Beskrivelse

Kiropraktorerne Frederiksberg åbnede i juli 2007

Kiropraktorklinikken blev stiftet af de to erfarne kiropraktorer, Jørn Eichhorn og Janus Rahr Hjøllund. Alle kiropraktorer på klinikken er uddannet fra Syddansk Universitet i Odense og har årelang klinisk erfaring fra forskellige sammenhænge i kiropraktisk praksis. Høj faglighed, kvalitet og tilgængelighed er nøgleord for vores virke. Kiropraktorerne Frederiksberg er autoriserede af sundhedsstyrelsen og medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening samt Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

Udover kiropraktik tilbyder klinikken også funktionsbehandlende dybdegående massage, med akupressur og triggerpunkttryk, ved RAB godkendt behandler.

Kvalitet og høj faglighed

Kiropraktorerne Frederiksberg udfører alle gængse og mere komplicerede behandlingsformer inden for kiropraktik, øvrig manuel behandling og træningsvejledning. Vi tilstræber grundig undersøgelse og kvalificeret behandling af alle typer problemer i bevægeapparatet. Universitetsuddannelsen og løbende efteruddannelse sikrer, at kiropraktorerne til enhver tid anvender de nyeste principper inden for fagområdet. Vores ambition er at levere den højeste faglige standard og gøre vores yderste for at sikre kvaliteten hele vejen igennem - uden ventetid.


Vores værdigrundlag

Kiropraktik er naturvidenskabeligt funderet og bygger på den foreliggende forskningsmæssige viden og akkumuleret klinisk erfaring.

Tilrettelæggelsen af et kiropraktisk behandlingsforløb sker på baggrund af en individuel vurdering af graden og betydningen af:

  • Patientens symptomer
  • Objektive iagttagelser ved en klinisk undersøgelse
  • Billeddiagnostik og eventuelle laboratorieprøver
  • Psyko-sociale forhold

Patientens funktionsniveau og symptomer spiller en helt afgørende rolle og er selve grundlaget for iværksættelsen af et behandlingsforløb. Udviklingen af symptomerne er en meget vigtig vejleder i forhold til den løbende tilpasning af behandlingsforløbet. Kiropraktoren spørger således ved hver konsultation ind til disse forhold og gentager om nødvendigt visse undersøgelser.

Tilgængelighed

Kiropraktorerne er altid til rådighed for vores patienter. Vi har udarbejdet systemer til at nedbringe ventetider og har dagligt reserveret tider til akutte patienter. Som udgangspunkt kan vi tilbyde dig tid samme dag, som du ringer.

Gratis parkering

Parkering lige ved døren. Parkeringszonen tillader 2 timers gratis parkering. Husk at sætte p-skiven. Klinikken ligger centralt på Frederiksberg - tæt ved metroen og Frederiksberg Centret på en af Falkoner Allés mindre støjgenerede sideveje. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i lyse og venlige lokaler i stueplan.

Personale

Faciliteter

Handicapvenlig

Behandlingslokale

Venteværelse

Parkering

Info

Sankt Nikolaj Vej 1
1953, Frederiksberg

Klik for nummer

http://kiropraktor-kiropraktor.dk

http://facebook.com/kiropraktor.frederiksberg

Specialer

Sundhedsfremme og forebyggelse

Åbningstider