ProAlign Idrætsfysioterapi

Fysioterapeut

5 / 5
7 bedømmelser
Favorit

Beskrivelse

ProAlign

ProAlign er en professionel privat idrætsfysioterapeutisk klinik og klinikken henvender sig til både eliteidrætsudøvere og motionister. ProAlign har beliggenhed i Grøndal Multicentret, Nordeuropas største idrætscenter med over 3.000 daglige brugere.

Som en af de først klinikker i Danmark har ProAlign et AlterG Anti-Gravity løbebånd, som kan hjælpe dig optimere din genoptræning. Læs mere om dette på vores hjemmeside under behandlinger – AlterG.

På behandlingsdag hos ProAlign har du samtidig mulighed for at træne gratis i fitnesscentret i Grøndal Multicenter.

ProAlign har en ambition om at kunne give hver enkelte patient en individuel, specifik undersøgelse, diagnose, behandling og genoptrænings- eller trænings program på et fagligt højt og professionelt niveau. Dit behandlingsforløb varetages derfor af en international universitetsuddannet idrætsfysioterapeut.

Du er i centrum

Det vægtes at skabe et behandlingsforløb, hvor du bliver sat i centrum og er medbestemmende omkring målsætning og progression. Det er derfor vigtigt at havde tid til at kunne lytte til dig og lave en grundig undersøgelse, så du kan få den rigtige behandling og rådgivning.

ProAlign har specialiseret sig inden for idrætsfysioterapi, men tilbyder også en lang række behandlingsformer inden for fysioterapi, genoptræning, McKenzie, osteopati og skadesbehandling.

UDENFOR DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING

Betyder at den offentlige sygesikring ikke yder tilskud til behandling.
Sygeforsikringen Danmark (gruppe 1, 2 og 5) yder tilskud med lægehenvisning.
ProAlign samarbejder med de fleste private sundhedsforsikringer og ulykkeforsikringer som i mange tilfælde dækker behandlingshonoraret.

Kontakt altid dit forsikringsselskab for uddybende oplysninger om netop din forsikring. Husk at oplyse af fysioterapeuten er medlem af Danske Fysioterapeuter og har autorisation som fysioterapeut, men ProAlign ikke har overenskomst (ikke er tilskudsberretiget) med den offentlige sygesikring.
Behandlingen afregnes kontant eller med dankort efter hver behandling.

Personale

Faciliteter

Handicapvenlig

Behandlingslokale

Venteværelse

Parkering

Info

Hvidkildevej 64
2400, København NV

Klik for nummer

http://www.proalign.dk

https://www.facebook.com/proalign.dk/?fref=ts

Specialer

Idrætsfysioterapi

Muskuloskeletal fysioterapi

Sundhedsfremme og forebyggelse

Åbningstider