Tandlægerne På Frederiksberg

Tandlæge

0 / 5
0 bedømmelser
Favorit

Beskrivelse

Tandlægerne på Frederiksberg er en tandlægeklinik beliggende i Smallegade - centralt på Frederiksberg med nem adgang med offentlig transport så som eksempelvis metroen. På klinikken foretager vi mere eller mindre alle former for behandlinger. Og vi byder alle patienter - uafhængigt af alder - velkomne.

Vores filosofi er, at alle skal have adgang til en behagelig tandbehandling. Derfor går vi ind for 100% smertefrie behandlinger. Det skal ikke være nogen byrde, at gå til tandlægen og det vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for at forhindre. Vores personale er eksperter i at lægge bedøvelser helt korrekt, så der ikke opstår gener ved behandlinger.

Tandlægerne på Frederiksberg har således et stort fokus på at minimere tandlægeskræk. Vi ved, at mange patienter døjer med netop tandlægeskræk og derfor bestræber vi os på virkelig at sætte os ind i patienternes situation. På den måde kan vi behandle på bedste vis, ved at skabe tryghed og - som tidligere nævnt – udstyre patienten med en 100% smertefri bedøvelse.

Klinikken kan tilbyde nogle af de laveste priser i hele hovedstadsområdet. Vi mener nemlig, at alle skal have adgang til at blive behandlet hos os. Ydermere kan man som studerende også nyde godt af vores studierabat. Studierabatten ligger på 15%.

Hos Tandlægerne på Frederiksberg vil du også opleve et fuldt ud dedikeret personale, som brænder for at give patienten den gode oplevelse. Vi ansætter kun det bedste personale, så patienter kan altid forvente en høj professionalisme, når det kommer til tandlægefaget. Samtidig mener vi dog også, at en personlig varme er vejen til en succesrig oplevelse.

Personale

Klinikken har endnu ikke indtastet sit personale.

Faciliteter

Handicapvenlig

Behandlingslokale

Venteværelse

Parkering

Info

Smallegade 45, st.
2000, Frederiksberg

Klik for nummer

http://tpfrb.dk/

Åbningstider