Dine patienter er online

hjælp dem med at finde din klinik

Kliniske Diætister logo Ergoterapeut foreningen logo Kiropraktor foreningen logo tandlæge foreningen logo tandplejer foreningen logo Danske fysioterapeuter logo Danske fodterapeuter logo
Hvad er Klinikker?

Klinikker er en platform, som tilbyder en alt-i-én løsning for autoriserede sundhedsprofessionelle.

-Klinikker.dk - Sådan virker det
Læs mere om Klinikker.dk
Grunde til at vælge Klinikker
Få patient anmeldelser - Klinikker.dk
Feedback på behandling

Modtag feedback på jeres behandlinger. Brug feedbacken til at optimere din kliniks ydelser og faciliteter.

Fremhæv klinikkens kompetencer
Fremhævelse af kompetencer

Du kan opbygge din egen faglige side, så dine kommende patienter kan se de ydelser og kompetencer i er bedst til.

Hvad koster Klinikker.dk?
Konkurrencedygtig pris

Opret en faglig profil. For kun 195 kr. pr. måned er du sikret, at relevante patienter finder din klinik, når de søger online.

Sådan virker det
Først finder patienten dig...
Søgende patienter vil enten finde jer via klinikker.dks søgemaskine eller vores hotline, som er åben hver dag mellem 9-17.
Hvordan finder patienter min klinik?
Kan patienter finde min klinik?
...så bliver du kontaktet...
I vil typisk modtage en forespørgsel på næste ledige tid eller 3 datoer, som passer patienten via jeres mail. I nogle tilfælde vil I få en af vores medarbejdere i røret, som vil videregive de nødvendige oplysninger om patienten til jer.
Hvordan kontakter patienter min klinik?
Kan patienter kontakte mig?
...og så laver I en aftale!
Passer det med jeres kalender, kan I blot bekræfte tidspunktet. Hvis ikke, forespørger I blot en ny tid, som patienten kan bekræfte med det samme.
Få online booking som klinik
Patienter booker online
Priser
STARTER

Prøv det af


  • Faglig profil
  • Opret blogindlæg
  • Begrænset antal patienthenvendelser
  • Begrænset bedømmelser
0 kr/mdr
Opret GRATIS konto
PRO

Alt inklusiv!


  • Ubegrænset antal patienter
  • Bedre placering i søgning
  • Ubegrænset bedømmelser
  • Hjælp til professionel opsætning
195 kr/mdr
Opret PRO konto

Din sikkerhed er i top

Vi har fuld respekt for, at dine oplysninger er personlige. Derfor benytter vi os af sikkerhedsgodkendte systemer, som krypterer alt fortrolig data.

Ingen oprettelsesgebyrer

Vi synes ikke at det er fair at man skal betale et oprettelsesgebyr når man vælger at blive kunde hos os. Derfor koster det aldrig noget at oprette en konto.

Ingen binding

Din tilfredshed er vigtig for os. Derfor er der ingen binding eller skjulte gebyrer på vores pro abonnementer. Du får alle fordele for én pris.

Det siger vores kunder om os

Som indehaver af en klinik, hvor jeg kun er mig, kan det være svært at finde tid og overskud til at sælge sig selv. Min kerneydelse er at behandle børn og vejlede forældre. At gøre klienter opmærksomme på min eksistens og sælge og markedsføre sig selv, har altid været en hurtle. Det har lettet mig for en arbejdsbyrde at overlade markedsføring til Klinikker.dk

ProAlign har valgt at benytte sig at Klinikker.dk, da vores patienters tilfredshed er ekstrem vigtig. Vi er som virksomhed meget opmærksom på værdien af patienters positive omtale og vi har i mange år benyttet os af "mund-til-mund metoden. På Klinikker.dk, bredes patienternes vigtige anmeldelser nu online og dét er en ny og spændende markedsføringsmetode.

Jeg valgte at oprette min klinik hos Klinikker.dk fordi det er en enkel og nem markedsføringskanal. Jeg slipper for at bruge unødvendig tid og ressourcer på at synliggøre min klinik, og kan derfor fokusere 100% på det jeg er bedst til - at hjælpe borgere og patienter videre.

Kom i gang med det samme